Kérdése van? (+36) 30 699 5435biofora.herbal@gmail.com

Magyar
Deutsch
English
Azoknak akik nemrég leszoktak

Mostanában szokott le?

Először is szeretnénk gratulálni, hogy nem csak sikerült meghoznia ezt a döntést, hanem meg is valósította és letette a cigit.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz döntés és még nehezebb a megvalósítása.

Tapasztalatból tudjuk (azért merünk így fogalmazni, mert már közülünk is letették páran a cigit, igaz volt aki sikertelenül), hogy a nehézségek miatt nem mindenkinek sikerül végleg megszabadulnia a dohányzastól.

Mik a nehézségek a leszokásnál?

A mi meglátásaink szerint ezek azok az okok amik miatt sokan visszaszoknak.Mindenkinél más, de az első egy hónap szokott lenni a kritikus időszak, ilyenkor az ember bármikor meggondolhatja magát a fent felsorolt okok valamelyikére hivatkozva. Ne feledjük, hogy a mai világban nem csak a cigaretta miatt romolhat tüdőnk kapacitása, hiszen a levegőben lévő káros anyagok ugyancsak megnehezítik a légyzést. Ha valaki még csak most tette le a cigit, vagy még nincs túl a kritikus időszakon, esetleg csak biztosítani szeretné, hogy ne szokjon vissza, azoknak szeretnénk ajánlani a Virlaza étrend-kiegészítőt, mely segít megtisztítani a tüdőt és a tüdőben lévő gyulladáson is segít. Hamarabb elmúlik a köhögés, gyorsabban gyógyul, így az esetleges mozgás közbeni nehézlégzés is megszűnik.

Mire számíthat ha a Virlaza mellett dönt?

A legjobb és leghatásosabb lépést már megtette a tüdeje egészségéért, de segíthet, hogy sokkal gyorsabban visszatérjen a megfelelő működése.