Kérdése van? (+36) 30 699 5435biofora.herbal@gmail.com

Magyar
Deutsch
English
Gyakori kérdések a Virlazáról

Hogyan segíthet a Virlaza az embereknek?

Segít a dohányzás és egyéb szennyeződés miatt kialakult gyulladás, köhögés, erőtlenség leküzdésében. Segíti a tüdő hatékony működését, és ezáltal visszahozza a mozgás örömét.

 

Milyen összetevőket használnak a Virlaza étrend-kiegészítő előállítása során?

A virlaza több növényi összetevőből áll, melyeknek a tudomány által bizonyított gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, antibakteriális, fájdalomcsillapító, gömbaölő hatással rendelkeznek. Különlegessége, hogy tartalmaz Szelént, mely az oxidatív károsodásoktól véd, és Cinket, mely támogatja az immunrendszer egészséges működését.

 

Hogyan hat a Virlaza?

Növényi összetevői klinikai vizsgálatok alapján kimutatva segítenek a tüdőben lévő gyulladás enyhítésében és a tüdő természetes gyógyulásának elősegítésében. Csökkentik a köhögést és lázat. A hozzáadott szelén és cink segíti az immunrendszer működését és véd az oxidatív károsodástól.

A gondosan kiválasztott és a legoptimálisabb hatás érdekében meghatározott mennyiségű szervezetbe jutva gyengítik a tüdőben felhalmozódott és gyulladást okozó anyagok koncentrációját ezzel segítve a gyulladás csökkenését és annak előbbi gyógyulását, legyen szó a dohányzás vagy más jellegű tüdőben lévő gyulladásról.

 

Vannak-e mellékhatásai a Virlazának?

A klinika vizsgálatok, nem mutattak ki a szervezetre hatást gyakorló mellékhatásokat.

 

Asztmás betegek is szedhetik?

Klinikai vizsgálatok ez ügyben nem születtek, így nem jelenthetjük ki, hogy segít az asztmásokon. Annyi biztos, hogy szedése segíti a megfelelő légzést.

 

Kiknek ajánlott?

Láncdohányosoknak, akik éppen leszoktak, COPD és OHS-ben szenvedőknek, tüdőgyulladással küszködőknek, sportolóknak és azoknak, akik valamilyen tüdő problémával küszködnek.

 

Hogyan kell megfelelően használni a terméket?

Az attól függ, milyen problémával küszködik.

A láncdohányosoknak ajánlott naponta 2-3-szor 30-60 csepp. Minden más esetben napi 2-szer 20 csepp, és ezt az adagolást lehet növelni, ill. csökkenteni, ha a tüdő kapacitása javul.

 

Mennyi ideig kell szedni a hatékony eredmények elérése érdekében?

A tüdőnk általánosságban próbál magától is tisztulni, de a különböző külső behatások ezt nem segítik elő.

Ha valaki rendszeresen dohányzik, akkor egy kúra (hogy a tüdő működése javuljon) több mint hat hónap is lehet (mivel a dohányzás erősíti a tüdőgyulladást). Különben 3-6 hónap alatt elérhető a megfelelő eredmény, és a tüdőnk újra jól fog működni.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt terméket?

Magyarországon belül a megrendeléstől számított 1-2 napon belül.